Това е примерна страница.

Overview

Политиката ни за възстановяване и връщане е 30-дневна. Ако са минали 30 дни от покупката, не можем да ви предложим пълно възстановяване на сумата или замяна.

За да може да бъде върнат, артикулът ви трябва да не е използван и да е в същото състояние, в което сте го получили. Освен това трябва да е в оригиналната опаковка.

Няколко вида стоки са освободени от връщане. Не може да се връщат бързо развалящи се стоки като храни, цветя, вестници или списания. Не приемаме и продукти, които са интимни или санитарни стоки, опасни материали или запалими течности или газове.

Допълнителни елементи, които не подлежат на връщане:

  • Карти за подаръци
  • Софтуерни продукти за изтегляне
  • Някои продукти за здраве и лична хигиена

За да завършите връщането, ни е необходима касова бележка или доказателство за покупка.

Моля, не изпращайте покупката си обратно на производителя.

В някои ситуации се предоставя само частично възстановяване на суми:

  • Книга с видими следи от употреба
  • CD, DVD, VHS касета, софтуер, видеоигра, касета или винилова плоча, които са били отворени.
  • Всеки артикул, който не е в оригиналното си състояние, повреден е или липсват части по причини, които не се дължат на наша грешка.
  • Всеки артикул, който е върнат повече от 30 дни след доставката

Refunds

След като върнатият артикул бъде получен и проверен, ще ви изпратим имейл, за да ви уведомим, че сме получили върнатия артикул. Също така ще ви уведомим за одобрението или отхвърлянето на възстановяването.

Ако бъдете одобрени, възстановяването на сумата ще бъде обработено и автоматично ще бъде приложен кредит към кредитната ви карта или първоначалния начин на плащане в рамките на определен брой дни.

Late or missing refunds

Ако все още не сте получили възстановяване, първо проверете отново банковата си сметка.

След това се свържете с компанията за кредитни карти, тъй като може да отнеме известно време, преди възстановяването на сумата да бъде официално осчетоводено.

След това се свържете с банката си. Често има известно време за обработка, преди да бъде осчетоводено възстановяването.

Ако сте направили всичко това и все още не сте получили възстановяване на сумата, моля, свържете се с нас на {електронен адрес}.

Sale items

Могат да бъдат възстановени суми само за артикули на редовна цена. Сумите за продажба не могат да бъдат възстановени.

Exchanges

Заменяме продукти само ако са дефектни или повредени. Ако искате да го замените със същия артикул, изпратете ни имейл на {електронен адрес} и изпратете артикула си на адрес: {физически адрес}.

Gifts

Ако артикулът е бил маркиран като подарък при закупуването му и е бил изпратен директно до вас, ще получите кредит за подарък за стойността на връщането. След като върнатият артикул бъде получен, ще ви бъде изпратен сертификат за подарък.

Ако артикулът не е бил отбелязан като подарък при покупката или подателят е изпратил поръчката до себе си, за да ви я подари по-късно, ще изпратим сумата за възстановяване на подателя и той ще разбере за връщането ви.

Shipping returns

За да върнете продукта си, трябва да го изпратите на адрес: {физически адрес}.

Вие ще бъдете отговорни за заплащането на собствените си транспортни разходи за връщане на продукта. Разходите за доставка не подлежат на възстановяване. Ако ви бъде възстановена сума, разходите за връщане ще бъдат приспаднати от възстановената сума.

В зависимост от това къде живеете, времето, което може да отнеме на обменения продукт да стигне до вас, може да е различно.

Ако връщате по-скъпи артикули, може да помислите за използване на услуга за проследяване на пратката или за закупуване на застраховка на пратката. Не гарантираме, че ще получим върнатия от вас артикул.

Need help?

Свържете се с нас на {email} за въпроси, свързани с възстановявания и връщания.